Νικήτρια του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

Επιστροφή στο Blog
Υποβρύχιο Βανίλια - Μέλι - Μελισσοκομική Ελλάς

Νικήτρια του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

Νικήτρια του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ για το καινοτόμο τρόφιμο υποβρύχιο με μέλι.

Το Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 και αποτελεί μια πρωτοβουλία της Μαρινόπουλος Α.Ε. με στόχο τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και την ανάδειξη του πλούτου και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης.

Από τις Σέρρες ως την Κρήτη και από τη Θράκη ως την Ήπειρο 349 προμηθευτές έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα το οποίο ανάδειξε 7 νικητές, από ισάριθμες περιοχές της Ελλάδας.

Το βραβευμένο καινοτόμο τρόφιμο υποβρύχιο με μέλι, κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ – Ντούλιας Κωνσταντίνος, είναι ένα προϊόν απευθείας από τις παιδικές γευστικές μας μνήμες. Η αρμονική του σύνθεση με το μέλι, ένα από τα βασικά τρόφιμα της μεσογειακής διατροφής, το καθιστά ένα εξαιρετικό τρόφιμο χωρίς συντηρητικά και χρωστικά που μπορεί να καταναλωθεί ως έχει, είτε ως συμπλήρωμα σε άλλες τροφές, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο ως γλυκό του κουταλιού βυθισμένο σε νερό, προσφέροντας ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό.

Υποβρύχιο Βανίλια - Μέλι - Μελισσοκομική Ελλάς

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 5/12/2013, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.


Απονομή του βραβείου από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά.

Απονομή βραβείο Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος 2013 – Θανάσης Σκορδάς – Κωνσταντίνος Ντούλιας

Κοινοποιήστε το άρθο

Επιστροφή στο Blog