Ημ/νία σήμερα: 17/2/2020

Δεν θυμάστε των κωδικό σας;
Γλώσσα:

Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση
Νικήτρια του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

Νικήτρια του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ για το καινοτόμο τρόφιμο υποβρύχιο με μέλι.

Το Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 και αποτελεί μια πρωτοβουλία της Μαρινόπουλος Α.Ε. με στόχο τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και την ανάδειξη του πλούτου και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης.

Από τις Σέρρες ως την Κρήτη και από τη Θράκη ως την Ήπειρο 349 προμηθευτές έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα το οποίο ανάδειξε 7 νικητές, από ισάριθμες περιοχές της Ελλάδας.

Το βραβευμένο καινοτόμο τρόφιμο υποβρύχιο με μέλι, κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ - Ντούλιας Κωνσταντίνος, είναι ένα προϊόν απευθείας από τις παιδικές γευστικές μας μνήμες. Η αρμονική του σύνθεση με το μέλι, ένα από τα βασικά τρόφιμα της μεσογειακής διατροφής, το καθιστά ένα εξαιρετικό τρόφιμο χωρίς συντηρητικά και χρωστικά που μπορεί να καταναλωθεί ως έχει, είτε ως συμπλήρωμα σε άλλες τροφές, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο ως γλυκό του κουταλιού βυθισμένο σε νερό, προσφέροντας ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 5/12/2013, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.


Απονομή του βραβείου από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά.


 Top
 
Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας
Μελισσοκομική Ελλάς
Πλαστήρα - Ν.Αγορά Ι 25
43100 Καρδίτσα
Τηλ.: 24410 22780
Ασφάλεια Αγορών Τρόποι πληρωμής Εγγύηση Προσωπικά δεδομένα
© 2009 melissokomiki-hellas.com. All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Developed by Wizcom O.E. Powered by WebEdit CMS